Viktig informasjon om sameiet

Sameiet Etterstadkroken 5 H består av 1 bygning med 29 eierseksjoner. Blokka sto ferdig i år 2001, som en av de første blokkene som ble innflyttingsklare i Etterstadkroken. Blokka ligger nederst i kroken, med balkonger som vender ut det vakre turområdet langs Alnaelva.

Vedtekter og husordensregler
Styret i Etterstadkroken 5 H er opptatt av at vi som bor her skal trives i blokka. Det er viktig at alle er sitt ansvar bevisst i denne sammenhengen. Husordensreglene våre, som ble vedtatt med endringer på årsmøtet i mars 2012, gir en god rettesnor for hvordan vi alle best mulig skal fungere sammen. Vedtektene er også nyttge å kjenne til (NB! vedtektene er ikke oppdaterte).

Forretningsfører
Sameiets forretningsfører er Enqvist eiendom AS. Vår kontaktperson heter Marcus Hultgren.

Etterstadkroken vel og garasjelag
I Etterstadkroken har alle boligselskapene gått sammen i Etterstadkroken vel. De fleste boligeierne er også sameiere i Etterstadkroken garasjelag. Velet sørger for vedlikehold av fellesarealer, f.eks. lekeplasser, og arrangerer den årlige dugnaden. Se felles nettside for velet og garasjelaget: www.ekvel.no. Styret i Etterstadkroken 5 H stiller med 1 representant til styrene i velet og garasjelaget.

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s